Annuleringsvoorwaarden De Vedische Kookstudio

Workshops

Als annuleringsvoorwaarden voor workshops hanteren we het volgende: Een workshop kan tot 10 dagen van te voren kosteloos worden geannuleerd (geld terug of andere datum). Als je een workshop binnen 10 dagen tot een week van te voren afzegt, kun je je deelname nog schuiven naar een nieuwe datum. Vanaf een week voor de workshop vervalt de betaling tenzij je zelf een vervanger aanbrengt.

Cursussen

Als annuleringsvoorwaarden voor cursussen hanteren we het volgende: Een cursus kan tot drie weken voor aanvang worden geannuleerd, minus de inschrijfkosten. Daarna bent u het hele bedrag verschuldigd. Als u zelf een vervanger vindt, vervalt de betaalverplichting, behalve de inschrijfkosten. Als wij iemand van de wachtlijst kunnen plaatsen, dan blijft uw betaling minus de inschrijfkosten staan voor een andere cursus.

(mid)Weken

Als annuleringsvoorwaarden voor de (mid)weken hanteren we het volgende: De kook(mid)weken kunnen tot zes weken van te voren worden geannuleerd op kosten van de aanbetaling. Bij annulering vanaf zes weken voor de kookweek bent u de helft van het bedrag voor de kookweek verschuldigd. Bij annulering vanaf vier weken voor de kookweek bent u het gehele bedrag verschuldigd. In beide gevallen geldt dat deze verplichting vervalt als u een vervanger aanbrengt, in dat geval blijft alleen de aanbetaling (100,-) als administratiekosten verschuldigd. Het is aanbevolen om zelf een annuleringsverzekering af te sluiten.

De aanbetaling (voor administratiekosten en alle voorbereiding die al is gedaan) is niet restitueerbaar.