Marianne en Rada

Marianne en Rada delen een gezamenlijke passie voor het uitdragen van de Vedische keuken. Ze genieten van hun samenwerking en ervaren de Vedische keuken ook zelf iedere dag weer als een groot geschenk.

De Vedische Kookstudio van Marianne is het vervolg van Rada’s Kookstudio. Zoals Rada en Marianne tijdens de laatste jaren van Rada’s Kookstudio intensief hebben samengewerkt, zo blijven ze dat ook doen in de Vedische Kookstudio. Nu in een nieuwe jas en met nieuwe plannen voor de toekomst.

Marianne

Marianne

Marianne is vegetarisch en vegan chef en heeft zich de laatste jaren steeds meer gespecialiseerd in de Vedische keuken en Ayurveda. Met haar liefde voor gezonde voeding maakt zij het plezier in koken en eten bij mensen wakker. Ze vindt het iedere keer weer erg mooi om te zien hoe blij mensen worden van het Vedische eten en hoe goed het ze doet.  Zelf heeft Marianne een lange weg bewandeld van yogabeoefening, verschillende yogaopleidingen (Vinyasa en Kundalini) om zich daarna meer te gaan specialiseren in voeding en de vertering van voedsel in het bijzonder. Naast het koken als retraitechef en het geven van kooklessen geeft zij ook 1:1 ademcoaching en voedingsadvies.

Rada Koksklapper

Rada

Rada’s passie voor de Vedische keuken begon in de tachtiger jaren, toen ze chefkok was in een bhakti yoga leefgemeenschap. In die periode heeft ze ook het kookboek Vedische Kookkunst vertaald en bewerkt, dat decennia lang wereldwijd het standaard kookboek voor de Vedische keuken is geweest. Na tien jaar ervaring als Vedisch chef ging ze haar eigen weg met Rada’s Kookstudio en ze geeft al meer dan dertig jaar met veel plezier Vedische en Ayurvedische kookcursussen. Hieruit is de Vedische Koksklapper ontstaan, de complete handleiding voor de Vedische keuken, met meer dan 200 top recepten die bijna allemaal ook veganistisch te maken zijn. Te bestellen in de webwinkel.

Rada en Marianne zijn beiden opgeleid als Ayurvedisch voedingstherapeut.

Silvia

Silvia de Haas geeft ook kookworkshops bij de Vedische kookstudio. Met haar achtergrond als kok in combinatie met haar enthousiasme voor de Vedische keuken en Ayurveda, levert zij een mooie bijdrage aan het doorgeven van de Vedische keuken. Silvia is Ayurvedisch voeding- en leefstijlcoach.