Een reis door India

Tijdens deze workshop maken we de favoriete gerechten van India, zowel uit de Noord- als de Zuid-Indiase keuken. Een heerlijke, vrolijke en ontspannen workshop.

Met de Vedische keuken (de oorspronkelijke keuken van India) is vegetarisch en veganistisch koken een feest!
Je mag voor deze workshop een verzoek indienen voor het menu – als het past, komt het erin.

Silvia vertelt over de Vedische keuken en Ayurveda, en over het belang en de werking van kruiden en specerijen. Na de inleiding maken we samen een uitgebreid menu, bestaande uit beroemde en geliefde gerechten uit de Indiaas-vegetarische (of veganistische) keuken. Uiteraard sluiten we de middag af met een feestelijke maaltijd.

Alle gerechten zijn 100% vega of/en vegan, en we werken zo mogelijk uitsluitend met biologische ingrediënten.

Minimaal aantal deelnemers 10, maximaal 14

datum
tijd
lokatie
kosten
Gegeven door:
Silvia
Korting
Voor jongeren tot 25 jaar geldt een 'studentenkorting' van € 20,-. Vul bij het afrekenen bij de checkout de volgende kortingscode in: korting. Meer personen met korting? Dan per kaartje afrekenen.

BIJ MEERDERE INSCHIJVINGEN

Als je iemand meeneemt of hebt uitnodigd, geef dan graag alle (voor)namen, emailadressen en telefoonnummers door. Dit kan bij het afrekenen (rechts of op mobiel onderaan).

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in uw winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Reis door India - maart
95,00
9 beschikbaar