Ayurvedisch koken voor de lente

De lente is de beste tijd van het jaar om het lichaam te reinigen en te vitaliseren na de winter. We maken licht verteerbare, rijk gekruide gerechten die niet alleen heerlijk zijn, maar het lichaam ook nog reinigen.

In combinatie met de kennis van Ayurveda kun je met deze gerechten ook de elementen in lichaam en geest balanceren (aarde, water, vuur, lucht en ether). We sturen je van te voren  basisinformatie over Ayurveda in het algemeen, en over Kapha in het bijzonder. Laat je verrassen door de smaken en texturen, en vooral door het effect!

De Vedische keuken is de oorspronkelijke yoga keuken van India, en Ayurveda is de gezondheidsleer uit diezelfde Vedische cultuur. De Vedische keuken is heel puur en eenvoudig: door het combineren van de juiste kruiden en specerijen met natuurlijke (biologische) producten creëer je eindeloos veel heerlijke en weldadige gerechten.

Deze workshop is 100% vegetarisch, veganistisch op verzoek en we gebruiken zo mogelijk uitsluitend biologische ingrediënten.

Minimaal aantal deelnemers 10, max 14

datum
tijd
lokatie
Gratis parkeren op eigen terrein.
kosten
Gegeven door:
Rada
Korting
Voor jongeren tot 25 jaar geldt een 'studentenkorting' van € 20,-. Vul bij het afrekenen bij de checkout de volgende kortingscode in: korting. Meer personen met korting? Dan per kaartje afrekenen.

BIJ MEERDERE INSCHIJVINGEN

Als je je inschrijft voor meer mensen, geef dan graag alle (voor)namen, emailadressen en telefoonnummers door. Dan kunnen we direct met hen communiceren.
Wachtlijst

Zet mij op de wachtlijst (en voeg bij bericht toe voor welke workshop + datum).

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available