Ayurvedisch Koken voor de winter (Vata balancerend)

Een heerlijke workshop, waarbij we de kennis van Ayurveda toepassen op de Vedische Keuken, de oorspronkelijke vegetarische keuken van India. We kiezen voor gerechten die bijzonder weldadig zijn in de winter en die Vata balanceren.

Deze workshop wordt gegeven door Marianne.

In de herfst en de winter gaat bij iedereen de Vata dosha omhoog. Je kunt dat bijvoorbeeld merken aan een droge huid, of meer onrust in je hoofd.
Vata balancerende gerechten zijn verwarmend, smeuïg en kalmerend, en heel erg lekker. Laat je verrassen door de smaken en texturen, en vooral door het effect!

Je krijgt vooraf per mail informatie toegestuurd over de beginselen van Ayurveda en hoe de Vata dosha te balanceren door voeding en leefstijl, zodat we ons tijdens de workshop vooral kunnen concentreren op het klaarmaken van deze gerechten.

Alle onze workshops zijn 100% vegetarisch. Laat even weten als je glutenvrij of alleen vegan eet.
We gebruiken zo mogelijk uitsluitend biologische ingrediënten.

Uiteraard sluiten we de middag af met een feestelijke maaltijd.

Minimaal aantal deelnemers 10, maximaal 14

datum
tijd
lokatie
kosten
Gegeven door:
Marianne
Korting
Voor jongeren tot 25 jaar geldt een 'studentenkorting' van € 20,-. Vul bij het afrekenen bij de checkout de volgende kortingscode in: korting. Meer personen met korting? Dan per kaartje afrekenen.

BIJ MEERDERE INSCHIJVINGEN

Als je je inschrijft voor meer mensen, geef dan graag alle (voor)namen, emailadressen en telefoonnummers door. Dan kunnen we direct met hen communiceren.

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Ayurvedisch Koken voor de winter (Vata balancerend)
95,00
14 available