Introductieworkshop Ayurvedisch koken

In deze workshop, en tijdens onze Ayurveda cursus, passen we de kennis van de Ayurveda toe op de gerechten uit de Vedische keuken. Een hele ontdekkingstocht! Deze workshop geeft er een voorproefje van.

Ayurveda is de preventieve gezondheidswetenschap én de geneeskunst van het oude India en meer dan 5000 jaar oud. De kennis van Ayurveda is tijdloos en wordt in heel veel landen toegepast. Ayurveda omvat leefstijl, voeding, reiniging, yoga en meer. Als je de kennis van Ayurveda toepast op het bereiden van je maaltijd, heet dat Ayurvedisch koken. In deze workshop kun ervaren wat dat voor je doet en welke voeding het best bij jou past.

Marianne vertelt over Ayurveda, en hoe de kennis van Ayurveda toe te passen op je voeding. We maken een compleet Vedisch menu, met daarin een aantal gerechten die typerend zijn voor het balanceren van vata, pitta en kapha.

Deze workshop is 100% vegetarisch, op aanvraag veganistisch en/of glutenvrij en we gebruiken zo mogelijk uitsluitend biologische ingrediënten.
Uiteraard sluiten we de middag af met een feestelijke maaltijd.

Minimaal aantal deelnemers 10, maximaal 14

datum
tijd
lokatie
kosten
Gegeven door:
Marianne
Korting
Voor jongeren tot 25 jaar geldt een 'studentenkorting' van € 20,-. Vul bij het afrekenen bij de checkout de volgende kortingscode in: korting. Meer personen met korting? Dan per kaartje afrekenen.

BIJ MEERDERE INSCHIJVINGEN

Als je iemand meeneemt of hebt uitnodigd, geef dan graag alle (voor)namen, emailadressen en telefoonnummers door. Dit kan bij het afrekenen (rechts of op mobiel onderaan).

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in uw winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Introductieworkshop Ayurvedisch koken
95,00
7 beschikbaar