Introductieworkshop Ayurvedisch koken

In deze workshop, en tijdens onze Ayurveda cursus, passen we de kennis van de Ayurveda toe op de gerechten uit de Vedische keuken. Een hele ontdekkingstocht! Deze workshop geeft er een voorproefje van.

Ayurveda is de preventieve gezondheidswetenschap én de geneeskunst van het oude India en meer dan 5000 jaar oud. De kennis van Ayurveda is tijdloos en wordt in heel veel landen toegepast. Ayurveda omvat leefstijl, voeding, reiniging, yoga en meer. Als je de kennis van Ayurveda toepast op het bereiden van je maaltijd, heet dat Ayurvedisch koken. In deze workshop kun ervaren wat dat voor je doet en welke voeding het best bij jou past.

Marianne vertelt over Ayurveda, en hoe de kennis van Ayurveda toe te passen op je voeding. We maken een compleet Vedisch menu, met daarin een aantal gerechten die typerend zijn voor het balanceren van vata, pitta en kapha.

Deze workshop is 100% vegetarisch, op aanvraag veganistisch en/of glutenvrij en we gebruiken zo mogelijk uitsluitend biologische ingrediënten.
Uiteraard sluiten we de middag af met een feestelijke maaltijd.

Minimaal aantal deelnemers 10, maximaal 14

datum
tijd
lokatie
kosten
Gegeven door:
Marianne
Korting
Voor jongeren tot 25 jaar geldt een 'studentenkorting' van € 20,-. Vul bij het afrekenen bij de checkout de volgende kortingscode in: korting. Meer personen met korting? Dan per kaartje afrekenen.

BIJ MEERDERE INSCHIJVINGEN

Als je je inschrijft voor meer mensen, geef dan graag alle (voor)namen, emailadressen en telefoonnummers door. Dan kunnen we direct met hen communiceren.
Wachtlijst

Zet mij op de wachtlijst (en voeg bij bericht toe voor welke workshop + datum).

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available