Vedisch kookweekend in Groningen

Een Vedisch kookweekend in Groningen! En een nieuwe locatie: "De Huiskamer" op het terrein van de voormalige Suikerfabriek. Op zaterdag de workshop Vedische Favorieten, op zondag Vedische Feestgerechten.

Als je vegetarisch of veganistisch wilt koken, is er waarschijnlijk geen keuken die daar zo ideaal voor is als de Vedische keuken. De Vedische keuken is namelijk altijd 100% vegetarisch geweest, en het is maar een klein stapje naar veganistisch. Door het gebruik van kruiden en specerijen zijn de gerechten niet alleen heerlijk, maar ook erg gezond.

We vertellen we over de eeuwenoude geschiedenis van de Vedische keuken, de relatie met Ayurveda en het belang van de kruiden en specerijen. Daarna maken we met elkaar in groepjes van twee een uitgebreid buffet met heerlijke en prachtige Vedische gerechten.

Op zaterdag maken we een uitgebreid buffet van snelle en gemakkelijke, heerlijke en weldadige gerechten voor elke dag, Op zondag een buffet van favoriete feestelijke gerechten. We geven tijdens dit weekend twee kookworkshops die bij elkaar horen. Opmerking: Op zondag starten we om 2 uur!

De gerechten zijn zo vol van smaak dat je helemaal vergeet dat ze ook nog 100% vegetarisch of vegan zijn. Je leert tijdens dit weekend alle belangrijke basisbereidingen van het Vedische koken, waarna je zelf gemakkelijk verder kunt met De Vedische Koksklapper.

We gebruiken zo mogelijk uitsluitend biologische ingrediënten.

Maximaal aantal deelnemers 16

datum
tijd
lokatie
kosten
Gegeven door:
Marianne en Rada
Korting
Voor jongeren tot 25 jaar geldt een 'studentenkorting' van € 20,-. Vul bij het afrekenen bij de checkout de volgende kortingscode in: korting. Meer personen met korting? Dan per kaartje afrekenen.

BIJ MEERDERE INSCHIJVINGEN

Als je je inschrijft voor meer mensen, geef dan graag alle (voor)namen, emailadressen en telefoonnummers door. Dan kunnen we direct met hen communiceren.
Wachtlijst

Zet mij op de wachtlijst (en voeg bij bericht toe voor welke workshop + datum).

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available