Vedisch kookweekend in Wijchen

In twee workshops leer je alle basisbereidingen van het Vedische koken, passen we Ayurveda toe en maken we twee prachtige en totaal verschillende menu’s. Op zaterdag de basisworkshop Vedisch koken, op zondag de workshop Ayurvedisch koken voor de lente.

Op zaterdag maken we een menu met allemaal Vedische basisgerechten, die je zelf op allerlei manieren kunt variëren. Inspiratie voor het leven. Dit menu is vegetarisch en op aanvraag veganistisch. Op zondag maken we licht verteerbare, rijk gekruide gerechten die niet alleen heerlijk zijn, maar ook nog reinigend (kapha balancerend). We sturen je van te voren  basisinformatie over Ayurveda in het algemeen, en over Kapha in het bijzonder.

Beide workshops horen bij elkaar, je schrijf je in voor het hele weekend.

Als je vegetarisch of veganistisch wilt koken, is er waarschijnlijk geen keuken die daar zo ideaal voor is als de Vedische keuken. Door het juiste gebruik van kruiden en specerijen zijn de gerechten niet alleen heerlijk, maar ook nog erg gezond. Een Vedische maaltijd is gebaseerd op de principes van Ayurveda. Tijdens dit weekend duiken we er helemaal in en kom je bruisend van inspiratie weer thuis.

We gebruiken zo mogelijk uitsluitend biologische ingrediënten.

 

datum
tijd
lokatie
Gratis parkeren op eigen terrein.
kosten
Gegeven door:
Marianne en Rada
Korting
Voor jongeren tot 25 jaar geldt een 'studentenkorting' van € 20,-. Vul bij het afrekenen bij de checkout de volgende kortingscode in: korting. Meer personen met korting? Dan per kaartje afrekenen.

BIJ MEERDERE INSCHIJVINGEN

Als je je inschrijft voor meer mensen, geef dan graag alle (voor)namen, emailadressen en telefoonnummers door. Dan kunnen we direct met hen communiceren.
Wachtlijst

Zet mij op de wachtlijst (en voeg bij bericht toe voor welke workshop + datum).

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available