Vedische favorieten

In deze workshop maken we een feestelijk buffet van Heerlijke, Gezonde, en Gemakkelijke gerechten uit de Vedische Keuken, met veel inspiratie voor thuis. Ook erg leuk voor jongeren en als ouder-kind workshop.

De Vedische Keuken is duizenden jaren oud, nauw verbonden met Ayurveda en zeer actueel omdat deze keuken van nature 100% vegetarisch is, en bijna alle gerechten ook gemakkelijk veganistisch te maken zijn.
En bovenal is Vedisch eten dankzij het juiste gebruik van kruiden en specerijen ontzettend lekker en licht verteerbaar. Maar Vedisch eten is ook nog eens heel goedkoop! Biologisch eten komt zo binnen ieders bereik.
Deze keuken is de vriend van iedereen: mens, dier en planeet.
In deze workshop kiezen we voornamelijk voor gerechten die snel klaar zijn. We werken zo mogelijk uitsluitend met biologische producten.

Uiteraard sluiten we deze middag af met een feestelijke maaltijd.

Minimaal 10 deelnemers, maximaal 14.

datum
tijd
lokatie
kosten
Gegeven door:
Marianne
Korting
Voor jongeren tot 25 jaar geldt een 'studentenkorting' van € 20,-. Vul bij het afrekenen bij de checkout de volgende kortingscode in: korting. Meer personen met korting? Dan per kaartje afrekenen.

BIJ MEERDERE INSCHIJVINGEN

Als je iemand meeneemt of hebt uitnodigd, geef dan graag alle (voor)namen, emailadressen en telefoonnummers door. Dit kan bij het afrekenen (rechts of op mobiel onderaan).

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in uw winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Vedische favorieten
95,00
12 beschikbaar