Workshop Ayurvedisch koken voor de zomer

In deze workshop, Ayurvedisch koken voor de zomer, maken we een heerlijke maaltijd met gerechten die verkoelend zijn voor de zomermaanden (Pita balancerend), op basis van de kennis van Ayurveda. Je zomerse favorieten

Deze workshop wordt gegeven door Silvia.

Je krijgt vooraf per mail informatie toegestuurd over de beginselen van Ayurveda en hoe de Pita dosha te balanceren door voeding en leefstijl, zodat we ons tijdens de workshop vooral kunnen concentreren op het klaarmaken van deze gerechten.

We maken samen een compleet Vedisch menu, bestaande uit een curry, dahl, gekruide rijst, chutney, raïta, een ‘hemels hapje’, een van de beroemde Indiase “sweets”,  Indiaas brood, Chai, enzovoort. waarbij we kiezen voor gerechten die Pita balanceren. Pita balancerende gerechten zijn verkoelend, rustgevend en heel erg lekker. Laat je verrassen door de smaken en texturen, en vooral door het effect!

Alle onze workshops zijn 100% vegetarisch en op aanvraag ook geschikt voor veganisten. We gebruiken zo mogelijk uitsluitend biologische ingrediënten.

Uiteraard sluiten we de middag af met een feestelijke maaltijd.

Minimaal aantal deelnemers 10, maximaal 14

datum
tijd
lokatie
kosten
Gegeven door:
Silvia
Korting
Voor jongeren tot 25 jaar geldt een 'studentenkorting' van € 20,-. Vul bij het afrekenen bij de checkout de volgende kortingscode in: korting. Meer personen met korting? Dan per kaartje afrekenen.

BIJ MEERDERE INSCHIJVINGEN

Als je iemand meeneemt of hebt uitnodigd, geef dan graag alle (voor)namen, emailadressen en telefoonnummers door. Dit kan bij het afrekenen (rechts of op mobiel onderaan).

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in uw winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Ayurvedisch koken voor de zomer
95,00
8 beschikbaar