Workshop Vedische Favorieten

In deze workshop Vedische Favorieten maken we een feestelijk buffet van Heerlijke, Gezonde, en Gemakkelijke gerechten uit de Vedische Keuken. Een workshop waarbij je veel inspiratie voor thuis zult opdoen. Ook erg leuk voor jongeren en als ouder-kind workshop.

De Vedische Keuken is duizenden jaren oud, nauw verbonden met Ayurveda en zeer actueel omdat deze keuken van nature 100% vegetarisch is, en bijna alle gerechten ook veganistisch te maken zijn. En bovenal is Vedisch eten dankzij het juiste gebruik van kruiden en specerijen ontzettend lekker en licht verteerbaar. Maar Vedisch eten is ook nog eens heel GOEDKOOP! Biologisch eten komt zo binnen ieders bereik. Deze keuken is de vriend van iedereen: mens, dier en milieu. In deze workshop kiezen we zowel voor gerechten die snel klaar zijn, als voor gerechten die bijna ieders favoriet zijn. We werken zo mogelijk uitsluitend met biologische producten.

Uiteraard sluiten we deze middag af met een feestmaaltijd.

Minimaal aantal deelnemers 10, maximaal 14

datum
tijd
lokatie
Gratis parkeren op eigen terrein.
kosten
Gegeven door:
Silvia
Korting
Voor jongeren tot 25 jaar geldt een 'studentenkorting' van € 20,-. Vul bij het afrekenen bij de checkout de volgende kortingscode in: korting. Meer personen met korting? Dan per kaartje afrekenen.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in uw winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Workshop “Vedische Favorieten” 28 april
95,00
10 beschikbaar