Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
295 entries.
Karin schreef op 19 mei 2012 om 4:41 pm
Beste Rada,

Wat heb ik genoten van de cursus. En wat heb je ons veel geleerd in
korte tijd.
Echt super!
Ik wil je hartelijk bedanken voor alle lekkere en vooral ook nieuwe
smaaksensaties, gezelligheid en informatie.
Dat je nog maar veel en lang mag koken!
Je professionele voorbereiding en begeleiding sieren je, evenals je
warme betrokkenheid met de mensen en het hele proces.
Dank!

Groeten van Karin
Greta schreef op 19 mei 2012 om 4:41 pm
Hallo Rada,

Ik vond het in een woord geweldig afgelopen woensdag!
Het eten was verrukkelijk en het was een erg gezellige avond.
Dus Rada ik ben heel blij dat ik me heb aangemeld voor jouw kookcursus!

Je opent een hele nieuwe kookwereld voor me.

Ik verheug me al op de volgende keer!

Greta
Corine schreef op 19 mei 2012 om 4:40 pm
Hi Rada,

Soms kleuren zaken/ dingen zoals jouw mail je dag!!! wow.....ben ik jaren in NL naar op zoek geweest.. nooit gevonden rondom mijn woonplek....ja ik wil zo graag meedoen!
Harold schreef op 19 mei 2012 om 4:40 pm
Hallo Rada,

Dank je wel voor de foto\'s. Wij hebben een heel bijzondere avond gehad. Bijzonder leuk, bijzonder informatief en ook nog eens bijzonder lekker!
We kijken (nu met jouw foto\'s) er met een heel goed gevoel op terug.
Nogmaals dank namens ons allen!

Met vriendelijke groet,

Harold
Sietske schreef op 19 mei 2012 om 4:39 pm
Wij vonden het allemaal een heel geslaagde middag. Heel lekker eten en inderdaad erg gezellig. Het was leuk voor Henk om zo jarig te zijn - je besteedde heel vriendelijk aandacht aan de jarige mannen.
Ons huis ruikt nu naar de kruiden in de tas en we hebben besloten dat wij op het \'feest\' van Henk gerechten maken van de cursus. Het boek is daar ook heel inspirerend voor. Vanavond ga ik grote pannen kopen.
Nogmaals bedankt voor je inspirerende workshop, vriendelijke groeten,

Sietske
Lonneke schreef op 19 mei 2012 om 4:39 pm
Beste Rada,

Mijn vrienden en ik vonden het erg leuk, ik ben nog helemaal aan het nagenieten van de bijzondere avond. Vandaag het laatste hapje curry en geurige rijst gegeten en het smaakt nog steeds goed. Leuk dat we ook zo veel
van jou hebben geleerd in één avond, dat had ik niet durven dromen.

Veel groeten,
Lonneke
Jolanta schreef op 19 mei 2012 om 4:39 pm
Hallo lieve, lieve Rada!

Ik heb het al vele malen vanavond gezegd, maar nu nog een keer: BEDANKT voor de geweldige eet/kook/–ervaring!!! De workshop Vedische kookkunst vond ik ronduit SUPER! Perfecte organisatie, geweldig sfeer, buitengewone gastvrouw(en)

Groetjes,
Jolanta
Monique schreef op 19 mei 2012 om 4:38 pm
Beste Rada,

Het was heerlijk, gezellig en heel goed begeleid door jou! Ik heb vandaag nog een paar collega\'s gesproken die het ook heel geslaagd vonden. Mijn man was ook blij met de kruiden en de opbergschaal.
Gemma schreef op 19 mei 2012 om 4:37 pm
Beste Rada,

De kookworkshop afgelopen vrijdag was echt geweldig!
Ik ben er echt door geïnspireerd en ook de anderen hebben het erg naar hun zin gehad.Leuke vernieuwing trouwens he, de soep zonder kokosmelk maken en dan op tafel een lepeltje erin!

Gemma, belastingdienst Utrecht
Petra Doeven schreef op 19 mei 2012 om 4:37 pm
Hallo Rada,

Ik vond het ook een hele fijne en bijzondere workshop. Het was voor mij de eerste keer dat ik een kookles volgde volgde en vervolgens werd ik ook nog s helemaal blij van alle geuren en kleuren en jouw enthousiaste manier van overbrengen. Dat we het diner vervolgens ook nog in de vrije natuur konden regelen vond ik een super afsluiting.

Petra Doeven
Almere
Doxie schreef op 19 mei 2012 om 4:36 pm
Hoi Rada,

Ik kan je zeggen dat het eten geweldig was, en ik stikte daarna van de energie. Ja dus, ik heb slecht geslapen, maar niet door de vertering, maar door de energie.
Geweldig. Ik heb deze week al drie maal vleesloos gegeten, en erg lekker. Zelfs mijn man vond alles lekker en miste zijn vlees niet. Voel me zo goed, niet meer sloom, moe, maar energiek en vol enthousiasme.Heb zelfs weer hobby\'s opgenomen die ik al jaren niet meer deed. Wauw!
Tot maandag.

Doxie.
Carola Hamer schreef op 19 mei 2012 om 4:36 pm
Hoi lieve Rada,

Wat een prachtige mooie site! Ik wens je heel veel succes met je heerlijke kookcursussen en workshops. Je hebt mijn kijk op eten bereiden en consumeren voorgoed veranderd.
Kislay Thakur schreef op 19 mei 2012 om 4:35 pm
Dear Rada,

I would like to thank you for the wonderful experience I had. To be honest, this was the most learning experience I have ever had with regards to cooking and of course the most enjoyable one too. And also thanks for letting me know the name of the shop and for the recipes.
Dick van der Wilt schreef op 19 mei 2012 om 4:35 pm
Hee Rada,

Nog even m`n reactie op de afgelopen 5 kookavonden.
Ik vond het echt heel erg leuk.
Heb ook een heleboel goeie dingen geleerd en deze manier van koken is echt een verrijking in m`n leven.
Cor en Anja Bobeldijk schreef op 19 mei 2012 om 4:34 pm
Beste Rada,

Heel erg bedankt voor de heerlijke middag en avond! Het was een zeer geslaagde viering van onze 50e verjaardagen. Van onze familie en vrienden hebben we ook alleen maar enthousiaste reactie gehad. De combinatie van Djembé en Vedisch koken was perfect. We hebben al gehoord dat de recepten zeker thuis geprobeerd gaan worden. We denken dat je ons nog wel een keer terug zal zien, want het is zeker voor herhaling vatbaar.
Mattijs schreef op 19 mei 2012 om 4:34 pm
Beste Rada,

Heel veel succes met je kookcursussen en kookstudio. Persoonlijk ken ik geen lekkerder eten dan dat uit de indiaas-vegetarische keuken. Ik hoop dat er heel veel mensen mogen genieten van deze kookkunst!
Julika Marijn schreef op 19 mei 2012 om 4:34 pm
Rada!!

Wat een smulpagina...Ik krijg er helemaal honger van! Ik raad iedereen aan om bij Rada te gaan koken want het is onbeschrijflijk lekker...en ook nog superleuk.

Succes, liefs
Jenny Vliek schreef op 19 mei 2012 om 4:33 pm
Hi Rada,

Perfecte site. En wat is het eten lekker. Jammer dat ik er de laatste 3 x niet bij kan zijn, maar Anne en Janny zullen zeker de honneurs waarnemen. Nooit geweten dat vegetarisch eten zo lekker kon zijn. Je lessen zijn duidelijk, plezierig en gezellig. Misschien tot in september, ik laat het je nog weten.
Pa en Ma schreef op 19 mei 2012 om 4:33 pm
Lieve Rada,

We hebben al heel vaak vedische maaltijden bij je gegeten en het was altijd overheerlijk en bijzonder. We vinden je nieuwe site geweldig, heel professioneel, net zoals je kookkunst. Heel veel succes!
Ans de Haan schreef op 19 mei 2012 om 4:32 pm
Rada,

Je zegt niets te veel. Wij hebben vandaag, zondag, weer heerlijk Vedisch gegeten. De recepten heb ik van de laatste vier cursusavonden door elkaar gehusseld.

Groeten