De Vedische Koksklapper – ringband uitvoering – inclusief fotopagina’s

 37,50

Categorie:

Beschrijving

De Vedische Koksklapper is een complete handleiding voor de Vedische Keuken. Het is Rada’s eigen kookboek en het resultaat van 10 jaar ervaring als Vedisch chefkok en zo’n dertig jaar als docent (Ayur)Vedisch koken.

De Vedische keuken is de oorspronkelijke keuken van India met de basisprincipes van Ayurveda, de gezondheidsleer van India. Het is de enige keuken ter wereld die van nature volkomen vegetarisch is. Voor bijna alle recepten in dit boek wordt ook de veganistische versie gegeven.

Met al Rada’s tips, kennis en keukengeheimen en meer dan 200 beproefde recepten. Ideaal voor thuis, maar vooral bedoeld als lijfboek voor professionele koks, die echt geweldige vega(n) menu’s op de kaart willen zetten.

270 pagina’s kookplezier, waarvan 15 fotopagina’s, en een inleiding van Esther Ouwehand.

De Vedische Koksklapper komt in twee uitvoeringen. Deze ringband uitvoering valt plat open, zodat je de tekst gemakkelijk kunt lezen of fotograferen.

 

Enkele pagina’s uit het boek:

 

Je kunt dit kookboek bestellen door € 34,- (29,50 plus verzendkosten) over te maken op NL25TRIO0197882013 t.n.v. Rada’s Kookstudio.
Verzendkosten naar België, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en de meeste andere EU landen (check): zonder track&trace 9,30, of met t&t 10,50.
Verzending naar Engeland 11,50 (zonder t&t) of 12,70 (met t&t)

Bij de bestelling in Nederland van meerdere Koksklappers (ringband) tegelijk (maximaal 8) betaalt u maar één keer 7,65 verzendkosten.
Ook bij een bestelling van een combinatie van producten tot 10 kg zijn de verzendkosten 7,65.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “De Vedische Koksklapper – ringband uitvoering – inclusief fotopagina’s” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *