Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
296 entries.
Esther schreef op 23 januari 2020 om 3:30 pm
Dag Rada,

Ik heb enorm genoten van de groep, het koken, het eten en jou. Nu nog meer Indiaas koken, ik verheug me erop!

Hartelijke groet,
Esther
Jacqueline schreef op 24 december 2019 om 2:53 pm
Dank voor de gezellige en heerlijke kookworkshop. Je passie en humor waren aanstekelijk. Ben meteen aan de gang gegaan. Kom zeker nog een keer terug (met dochter).

Groet Jacqueline
Marian schreef op 23 november 2019 om 9:07 am
Lieve Rada,
Dank voor de prachtige cursus, de mooie lessen en de vele recepten! Zo mooi hoe je ons aan de hand hebt genomen door de Ayurvedische keuken. De combinatie met de theorielessen van Sylvia is prachtig.
Ik ga heerlijk experimenteren met Ayurvedisch koken en me er verder in verdiepen.
Veel liefs
Marian
Rodney schreef op 22 november 2019 om 5:02 pm
Lieve Rada,

Ontzettend bedankt voor je enthousiasme, vakkundigheid en top adviezen aan ons allen. Echt TOP KWALITEIT wat JIJ levert.

Warme knuffel met licht, Rodney
Paulien schreef op 22 november 2019 om 4:34 pm
Lieve Rada,

Het was weer ZO leuk!! Heb echt elke les zo genoten! Echt een feest wat we allemaal hebben gemaakt.

Je zult zeker nog van me horen en ik hou de site in de gaten voor andere cursussen volgend jaar.

Veel liefs,

Paulien
Diana schreef op 21 oktober 2019 om 1:20 pm
Dag Rada,

Veel dank voor een geweldig kookweekend in Loenen. Ik heb genoten van jouw bevlogenheid, het koken en eten van de heerlijke gerechten, het gezelschap en de mooie omgeving. Ik kijk uit naar het uitproberen van al jouw recepten deze herfst/winter en wie weet tot ziens!
Monique schreef op 17 oktober 2019 om 8:09 pm
Dag Rada,

Stijn en ik hebben het een fijne en leerzame workshop gevonden. Daags na het eten voelde ik me lichter van binnen en daarom heb ik afgelopen zondag een paar recepten van jouw website gemaakt. Het resultaat was hetzelfde. Stijn en ik vinden je recepten overheerlijk, heel duidelijk geschreven en niet moeilijk te maken. We komen graag terug voor de workshop pitta en kapha!
Peri schreef op 14 oktober 2019 om 9:45 pm
Enorm inspirerend kookweekend gehad op de Veluwe. Heerlijke gerechten gemaakt die ook nog eens makkelijker te bereiden waren dan gedacht. Het weekend heeft me aangezet om vaker vegetarisch Indiaas te koken.
Marita schreef op 4 juni 2019 om 12:22 pm
Lieve allemaal,
Het is alweer twee weken terug dat we elkaar voor het eerst ontmoette en we met elkaar aan de slag gingen met het Ayurvedische koken (tijdens de Ayurveda kook- en yogavakantie) en toch het voelt als gisteren. Net als Nienke en Wilma heb ik enorm genoten. Van het met elkaar koken en eten, de ondersteunende theorie, de yoga, de gesprekken, de prachtige wandelingen in de nabije omgeving, en de uitjes naar Eys en Maastricht.

Het ‘radavirus’ is overgeslagen want eenmaal thuisgekomen vond ook ik een dankbare eter voor de nieuwste gerechten ?
Marita
Els Valk schreef op 26 mei 2019 om 9:08 pm
Namaste Rada,
Dank voor je workshop
Mijn eerste workshop bij jou voldeed aan alle verwachtingen
een warm onthaal, gezellig en leerzaam
Hoop nog veel meer te leren en verheug me op de limburgweek
tot gauw
Els Valk
Elly Stembert schreef op 22 mei 2019 om 7:06 pm
Lieve Rada,
Ik die niet van groenten houd kan niet meer stoppen met het maken van o.a. jouw groenten curry met wel een kilo groenten en al die heerlijke kruiden. Helaas wilde de visite wat mee naar huis? dus jammer voor mij. Maar er stond ook een schotel met pompoen/aardappel met nog meer kruiden waar wat van over bleef. Dus morgen heb ik ook nog wat en zal een dahl soep maken met venkel. De bridge vrienden hebben al genoten van heerlijke notenbonbons. Dat wordt de komende week wat met al die vele recepten uit de kookweek in Wijlre. Het was geweldig met leuke mensen en een perfecte crew. Marjos, Sylvia, Anja en natuurlijk Rada en Rasta bedankt voor deze mooie ervaring. Kus van mij!
Elly
Evelyn & Barend schreef op 21 mei 2019 om 6:30 pm
Hai Rada, Wij hebben samen genoten van de heerlijke kookvakantie in Zuid-Limburg. Het was een ware onderdompeling in een andere manier van leven en die bevalt ons wel. Meteen maandag voortgezet, de kruidendozen weer ingericht en koken maar. De combinatie van yoga, koken, lezingen en natuurlijk samen eten met onbekende leuke mensen is fijn. Er zijn al plannen in de maak om met familie, vrienden of de yogaklas te komen workshoppen. Tot snel, life of in boekvorm 😉
Karin schreef op 20 mei 2019 om 4:03 pm
Lieve Rada!

Ik heb Zo genoten! (van de Ayurveda kook- en yogaweek)
En ben de hele week al gewoon doorgegaan met Vedisch koken. Mungbrood, havermout, raïta’s, mangochutney, geitenpanir burgers, bietjesrijst, gekruide ghi, ontbijt pannenkoeken. Mijn man geniet volop mee. Heeft een prachtige kruidenstand gemaakt voor mijn verse kruiden.
Ik voel me super!


Hartelijkste groet
Karin
Evelien schreef op 19 mei 2019 om 1:00 pm
Ha Rada,
Wat heb je er veel werk van gemaakt. Geweldig!
Dank je wel voor alles.
Het was een zeer inspirerende week (de Ayurveda kook- en yogaweek in Zuid-Limburg) voor mij met overweldigend heerlijk eten.
Ik heb genoten van al dat voortreffelijke eten, van jou, van iedereen, wat een mooie en lieve Club Vrouwen (en ook de ene man niet te vergeten)!
Dank je wel voor al je wijze raad, Rada, en je smakelijke, heerlijke tips en adviezen.
Je bent een 10!
Evelien
Henneke schreef op 7 mei 2019 om 1:16 pm
Hoi Rada, Heb je mungbrood besteld bij mijn winkel in Gouda.
Super goed gelukt, ik neem het nu steeds mee als kadootje!

Erg lekker, dank Henneke
Nico schreef op 2 mei 2019 om 12:00 pm
Afgelopen zaterdag jouw kookworkshop meegemaakt. Je hebt zoveel verteld en zoveel meegegeven! En de sfeer was erg goed. Tips, tips en nog eens tips, dat je zoveel mee kunt geven in zo korte tijd. En telkens was het: o, dat zal ik jullie nog nasturen in de mail. En dat heb je gedaan. Fantastisch! Wij zijn direct de volgende dag begonnen, en hopen binnenkort ook de kruidendoos te kunnen begroeten, haha!
Ruth Benschop schreef op 28 april 2019 om 10:46 pm
Hai Rada, ik had me verheugd op de kookworkshop, maar dat t zó fijn zouzijn had ik niet durven dromen. Het ayurvedische koken raakt me merk ik, niet alleen op de tong...heerlijk hoe het in mijn lijf aanvoelt na gegeten te hebben. Ik vond t fantastisch hoe je met alle passie voor de Vedische keuken ons zoveel kennis bijbracht. Kennis die veel verder reikt en naar meer smaakt. Het effect van de workshop is dat ik me blijer voel, stiller in mezelf aanwezig, en vol enthousiasme op zoektocht ga naar alle ingrediënten. Héél erg leuk, ongelooflijk bedankt!!! Groetjes, Ruth
chantal schreef op 17 april 2019 om 2:02 pm
Tjee wat een feest was het om de workshop vedisch koken te volgen bij Rada! Heerlijke ruime werkplek met voldoende materialen de meest waarzinnige vedische gerechten maken. Ik was meteen verkocht van deze kookstijl en de vele mogelijkheden die het bied. Heb ontzettend veel geleerd van Rada en wilde ook meteen het ayurveda kookweekend boeken! Ook dat heeft me weer zoveel gebracht en laten ervaren. Wauw! Rada is een echte vakvrouw die vol passie en liefde verteld over alles wat de vedische keuken te bieden heeft. De recepten die ze deelt zijn gevarieerd en duidelijk beschreven en echt allemaal goddelijk! Hoop gauw weer een andere workshop of weekend bij haar te boeken!
Dick schreef op 11 februari 2019 om 10:14 pm
Hallo Rada,
Heel erg bedankt voor de leuke, informatieve en warme workshop. Er was een goede sfeer, mede natuurlijk door de medecursisten, maar bovenal door jouw enthousiasme. Het eten was overheerlijk.
Mijn zoon Mick had al eens een cursus van enkele weken gevolgd. Overheerlijke gerechten en maaltijden waren het resultaat. Inmiddels is hij volledig pescetarier. Ik hoop hem daarin te volgen. Over een paar weken sta ik weer op de stoep, op naar het volgende avontuur.
Tot ziens, Dick
Simin schreef op 6 februari 2019 om 3:41 pm
Beste Rada, afgelopen zondag 2 feb '19, heb ik samen met mijn twee kinderen je workshop gevolgd. Wat een geweldige sfeer. Ik heb veel geleerd en al begonnen met een paar recepten van je. Heerlijk !!
Ik wil je speciaal bedanken voor je geduld en begeleiding tijdens het koken en ook de andere deelnemers bedanken voor de gezelligheid en de goede samenwerking. Alle gerechten waren heerlijk en de sfeer was geweldig en ongedwongen.
Ik ga zeker meer van je deskundigheid en kookkunst gebruik gebruik maken.
Bedankt voor alles ook voor jouw mails en recepten.
Tot zien en liefs, Simin