Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
296 entries.
Susanne schreef op 2 december 2021 om 9:37 am
Beste Rada,
Het is alweer 7 jaar geleden, maar ik kook je recepten nog steeds! Beste kookcursus die ik ooit gedaan heb.
En ik rooster en maal mijn kruiden sindsdien. Ik dacht, dat vind je vast leuk om te horen.
Hartelijke groet,
Susanne
Kiek schreef op 29 november 2021 om 4:17 pm
Ik heb de workshop ‘Hemelse hapjes’ gedaan en deze waren ook echt hemels geworden. Naast het feit dat t hele leuke recepten waren, was t ook heel gezellig en op een prachtige lokatie. Rada was samen met haar twee hulpen heel aardig en geduldig en complimenteus;) .Al met al een echte aanrader voor een gezellig en educatief uitje. Kiek
André schreef op 14 november 2021 om 8:16 pm
Op 3 november jl een kookworkshop Ajurvedisch koken met de vedische keuken gevolgd bij Marianne en nog een andere lieve dame, waarvan ik naam even kwijt ben (sorry). Na uitleg van het menu en het delen van vele weetjes met z’n allen gekookt. Samen koken is altijd heel gezellig. Met een geïnspireerde groep mensen een heerlijk menu klaargemaakt. Daarna gezamenlijk met een moment stilte (om de smaken goed te proeven en te genieten) genoten van een zalige maaltijd. AANRADER!
Hellen schreef op 22 oktober 2021 om 6:17 am
Thuis al de inspirerende Koksklapper in gebruik die standaard op de keukentafel ligt maar toch tijdens de workshop leuke nieuwe weetjes en leermomenten tegen gekomen. Ayurvedisch kokkerellen is t summum, vooral bij Rada leer je heel veel bij om zalig, smaakvol, verrassend, kleurrijk, biologisch, vegetarisch en gezond te koken.
Loes schreef op 21 oktober 2021 om 8:34 am
Wij zijn nog steeds enorm geïnspireerd en blij met jouw kookboeken en maken er regelmatig iets uit. Onze retraite-studenten zijn elke keer helemaal onder de indruk van de smaakvolle en kloppende gerechten!
Loes
Ytsje schreef op 20 oktober 2021 om 7:53 am
Beste Rada, Ik ben blij dat ik er de gezellige en leerzame kookmiddag afgelopen zaterdag bij was.
Altijd fijn om jou weer te zien en jouw fantastische begeleiding
zo'n middag mee te maken......
Het geeft weer een impuls om wat vaker heerlijke gerechten te maken
Dank dus, en tot ziens. Ytsje
ingeborg schreef op 8 oktober 2021 om 12:06 pm
Wat een heerlijke fijne week hebben we met zijn allen gedeeld! Prachtige geurige en kleurige recepten, mooie opbouw en programma en wat een vrolijkheid. Marianne en Rada zijn enorm goed georganiseerd en daardoor verloopt alles soepel en relaxed. De yoga,en massages zijn trouwens ook heerlijk, en niet te vergeten de theorie van Sylvia. We waren in Limburg in Hof de Brulle en dat was zooo mooi! Ik ben daarna ook meteen thuis aan de slag gegaan en dat gaat ook goed.
Annick Walgraeve schreef op 4 oktober 2021 om 9:07 pm
Lieve Rada en Marianne,
Wat was het wederom fijn en hartverwarmend om jullie terug te zien voor een nieuwe kookweek. Hiervoor kom ik graag vanuit België naar Nederland. Het is zo verbindend om samen te koken en een heerlijk en gezonde maaltijd te bereiden. Al die kleuren en geuren die zo mooi samengaan en dan de smaakexplosies als we eten. Het is altijd verrassend en zalig voedend. Ook geniet ik steeds weer van de rustige manier waarop jullie ons begeleiden. Elke uitschuiver wordt met de glimlach mee rechtgetrokken. Het is een aanrader voor iedereen die eens een andere keuken wil leren kennen. Tot snel!
Flora en Laetitia schreef op 4 oktober 2021 om 8:22 am
Beste Rada, We zijn zo lekker aan het koken! Een belangrijke rol speelt hierbij de KOKSKLAPPER. Deze is zo perfect gemaakt. Opvallend is dat de ingrediënten in volgorde van gebruik staan, zo handig! En alles tot in detail beschreven zonder dat het ellenlange teksten worden. De 'leermomentjes' voorin zijn ook zo goed omdat juist door foutjes in de kleine dingen het hele gerecht minder lekker of aangenaam kan worden. Liefs, Flora en Laetitia
Kim schreef op 19 augustus 2021 om 5:22 am
Lieve Rada en Marianne,

Ik ben nog steeds heel blij en dankbaar dat ik uitgenodigd werd voor jullie kookretraite. Ik heb een fantastische week bij jullie gehad, heel veel geleerd en fijne mensen ontmoet.

Sindsdien zit ik veel beter in mijn vel. De Ayurvedische kijk op het leven/voeding heeft mijn ogen geopend en ik vind de gedachtegang ook heel logisch klinken. Mondjesmaat kan ik het steeds meer integreren in mijn denk- en levenswijze. Het Vedisch koken/eten moet ik nog veel oefenen en dat lukt de ene dag beter dan de andere.
Het beter signaleren wat goed/ niet goed voor mij is en meer balans te vinden in mijn leven, heb ik te danken aan die heerlijke week bij jullie!

Lieve groet, Kim
Rada schreef op 28 juni 2021 om 8:23 am
Goedemorgen Rada,
Ik wil de je bedanken voor de heerlijke uren samen Ayurvedisch koken.
Hoe fijn was het om dit van jou zo ontspannen te mogen leren en de verbinding te ervaren.
Wat een prachtige bijdrage Rada geef je aan het welzijn van de mens en aan de aarde.
Veel dank, ook aan Silvia, en graag tot een nieuwe ontmoeting.
Heb het goed Rada; Liefdevolle groeten van Willemijn
Vera schreef op 16 juni 2021 om 8:24 am
Voor de workshop Vedische Favorieten van 13 juni jl. was de Vedische keuken mij onbekend. Je workshop was inspirerend, gezellig en heel lekker. Je Koksklapper bestudeer ik ijverig. Ga er uit koken!
Vera
Alie schreef op 15 juni 2021 om 6:56 am
Hallo Rada en Marianne,
Hartelijk dank voor de inspirerende workshop. Ik heb bij Blokker van die kleine bakjes gehaald. Super handig! Ik zet nu eerst alle specerijen klaar van het gerecht. Wat een uitkomst om dat te doen zeg!

Ik heb alle gerechten opnieuw gekookt, chutney gemaakt en garam masala. De koksklapper alle bladen in een hoesje gedaan! Super handig allemaal.
Mijn man vindt het ook allemaal geweldig! Moet wel de chutney verstoppen anders is die zo op!

Mungdahl besteld en zodra die er is ga ik meteen kitchari maken! Ga ik de hele dag eten!

Ik ben heel blij dat ik ben geweest en er valt nog veel te leren en te ontdekken.

Alie
Aafke schreef op 25 maart 2021 om 10:07 am
Lieve Rada,
Dank je voor het toesturen van de Vedische Koksklapper. Geweldig dat je alle recepten hebt gebundeld, gesorteerd en nu gepubliceerd.
Heel veel dank daarvoor.
Met hartelijke groet en succes bij alles wat je doet van Aafke
Shantii van Dijken schreef op 15 maart 2021 om 4:44 pm
Wat een bijzonder en heerlijk weekend. Dat laatste zowel letterlijk als figuurlijk. Heerlijk om zo te leren koken met al die lekkere kruiden. Heerlijk om in zo'n ontspannen sfeer bezig te zijn met wat je graag doet. Rada en Marianne weten een ontspannen sfeer te creëren en de mensen van de : "Workshop" in Groningen waren fantastisch.
Sandra schreef op 10 maart 2021 om 9:45 pm
Dankjewel voor de mooie koksklapper! Hier ga ik heel veel plezier aan beleven. Het deed mij denken aan de fijne kookvakantie van een paar jaar geleden.
Tinie schreef op 11 september 2020 om 9:05 pm
Dank je wel lieve Rada, Marianne voor de mooie week in Wijlre.
Mijn verwachtingen werden overtroffen, ik ben in de ban geraakt van de Ayurvedische keuken!
Het dagelijks koken werd liefdevol en vakkundig begeleid door jullie beiden en ook de omgeving was heerlijk.
De theoretische uren van Sylvia maakte het geheel compleet. Echt top.
De gerechten waren zo overheerlijk, dat ik de recepten en kruiden niet meer kan wegdenken uit mijn keuken.
Koken is (nog meer) een feest geworden!
Dank jullie wel !!

Met vriendelijke groet,
Tinie
Els Bouman schreef op 22 augustus 2020 om 4:09 pm
Dag Rada, de warmste week van het jaar heb ik geweldig genoten van jouw bijzondere kookweek in fijn gezelschap en in de mooie omgeving van Wylre! Je hebt het samen met Marianne (en Sil, Sylvia en Anja) uitstekend ingevuld en ik ben heel blij dat ik zoveel van jouw kennis en goed geschreven recepten heb mogen leren. Deze week heeft mij veel nieuwe inspiratie gegeven waarmee ik praktisch verder kan. Dankjewel daarvoor, liefs Els
Els Munsters schreef op 19 augustus 2020 om 12:44 pm
De Ayurvedische week in Wijlre was fantastisch. De locatie, jullie als team, de lessen en de yoga. En natuurlijk het samen ( leren) koken met deze heerlijke Indiase keuken met een directe link naar gezondheid.
Jouw toewijding en enthousiasme heeft mij heel erg geïnspireerd en ik heb het thuis meteen opgepakt zowel in mijn keuken alsook het duiken in Ayurvedische boeken.
Een dikke merci vanuit Belgie.
Monique schreef op 18 augustus 2020 om 11:21 am
Hallo Rada en Marianne,

Ik heb genoten van mijn verblijf in Wylre tijdens de kookweek en heb veel van jullie geleerd. De smaken van India spraken mij al erg aan en dat hebben jullie versterkt. Jullie zijn een prettige combinatie en vullen elkaar aan, liefdevol met voeding bezig zijn, dat proef je en dat zie je.
Veel succes samen en ik ga graag in jullie voetsporen en met jullie goedkeuring in Limburg kooklessen geven in deze prachtige keuken, met dank hiervoor, veel liefs Monique.