Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
296 entries.
jessy schreef op 24 augustus 2016 om 6:15 pm
Vorige week een heerlijke ayurvedische kookweek gehad in het Zuid-Limburgse Wijlre op Hof de Brulle. Niet alleen was de locatie fantastisch maar de hele week met ontspannen yoga en meditatie. Maar het belangrijkste voor mij waren de Kooksessies met Rada en begeleidende theoretische uitleg door Sylvia.
Wat heb ik genoten en onwijs lekker gegeten.
Dank jullie wel hiervoor.
Priya schreef op 22 augustus 2016 om 4:19 pm
Geen workshop met je gedaan,
maar wel van je verrukkelijke eten genoten op Sacha Kripa.
Liefs Priya van der Pasch
Agaat schreef op 9 augustus 2016 om 5:12 pm
Ik kijk terug met een heerlijk gevoel, de kookvakantie in Limburg, wat was het fijn. Een fantastische ervaring. Heel inspirerend, heb al een verrukkelijk ontbijt gemaakt met de kruiden en een heerlijke chutney van pruimen, appel, framboos, citroen, kardemom, anijs, fenegriek, verse gember, kaneel, gedroogde abrikoos, geraspte schil van n citroen, snufje zout en b\'tje palmsuiker gemaakt.
Wat doe jij dit goed Rada op je lijf geschreven, plezier, de warmte, humor, speels en bewegelijk, alles heerlijk,....én vegetarisch en heel veel inspiratie voor mij.
Andrea schreef op 27 juni 2016 om 5:01 pm
Afgelopen zaterdag de vedische workshop gedaan. Vandaag al ghee, en mungdal met groeten gemaakt! Zegt genoeg toch! Dank je Rada
Esther schreef op 14 juni 2016 om 8:30 pm
Bedankt voor de leuke workshop en de leermomentjes Rada. Dankzij de nagestuurde recepten en foto\'s kan ik nog nagenieten van de workshop vol met vega Hemelse Hartige Hapjes. Het water loopt me weer in de mond!
Gerjanne Heman schreef op 22 mei 2016 om 8:52 am
Een fantastische reis door India gemaakt olv een super enthousiaste gids!
Hele fijne sfeer en veel geleerd en vooral veel gesmuld!
Gemma schreef op 2 mei 2016 om 1:58 pm
Hallo Rada,

Wat een geweldig enthousiast en fijn mens ben jij.
Heerlijke en gezellige workshop Vedische favorieten gedaan met overheerlijke gerechten, perfect kloppende recepten en heel veel gezelligheid. Je vergeet de tijd als je zo fijn bezig bent.
Veel geleerd ook!
Dankjewel en tot zeker een volgende keer!

Groet, Gemma
Dorothe schreef op 4 april 2016 om 5:55 pm
Ha Rada,

Allereerst nogmaals veel dank voor hoe je ons liefdevol, energiek en met veel humor hebt meegenomen in de schatkamer van het Ayurvedische koken en leven. Het spreekt me meteen aan, het bodempje wat er al lag vraagt om verdere opbouw. Ik ga bv ook naar de arts die je aanraadde. En samen met m\'n schoondochter kom ik, hopelijk over niet al te lange tijd, weer naar een workshop.

Dorothe
Els schreef op 3 april 2016 om 1:36 pm
Een Ayurvedische kookworkshop op een vrijdagavond na een drukke week... Even denk je: ik ben moe, ik wil naar huis. Maar zodra Rada enthousiast, geïnspireerd, liefdevol en humoristisch begint te vertellen en uit te leggen, zit je er helemaal in en vliegt de avond voorbij. Koken met allemaal onbekende mensen zorgt direct voor een ontspannen en gezellige sfeer en het samen eten erna, deels in stilte, was heerlijk en voelde allesbehalve ongemakkelijk. De puhla\'s zijn afgelopen week al in de herhaling geweest en smaakten net zo lekker. Hartelijk bedankt dus, Rada!
Johanneke schreef op 2 april 2016 om 6:51 am
Rada is een top kok/ docent. Ze ademt ayurveda en schiet zo uit haar heup het ene mooie recept na de andere. Ze is ontspannen en vooral zichzelf. De lessen zijn daardoor gezellig en rommelig en tegelijk ook perfect voorbereid! Wij werden allemaal blij van haar en het heerlijke eten wat we met elkaar maakten. Liefde gaat door de maag 😉
Yvon schreef op 1 april 2016 om 9:57 pm
De 3 weken Shristi is het mooiste kado wat ik mezelf heb kunnen geven! Volgend jaar hoop ik weer te gaan... Heerlijk gegeten, zalige massages (wat een lieverds allemaal).. En..nekklachten bijna helemaal verdwenen!
Martin schreef op 31 maart 2016 om 11:13 am
Net terug van 4 weken Srishti ayurvedic center. Er heen zonder verwachtingen, terug heel veel lichter. Zowel wat betreft gewicht, als ook de klachten die ik had.
Ophalen, ontvangst, verzorging, behandelingen allemaal heel veel beter dan wat je mag verwachten in India en voor de prijs die je betaalt.
Gezellig en persoonlijk omdat het kleinschalig is. Zo goed, dat ik het graag anderen ook aanbeveel. Zo goed, dat ik volgend jaar weer terug ga en dan met 5 anderen er bij.

Martin
Paul schreef op 31 maart 2016 om 11:07 am
Over ons verblijf in het Ayurveda centrum (Srishti): Erg genoten van de locatie, de sfeer en toewijding van het hele team; artsen, kok, masseurs, schoonmakers, yogateacher.
De gezamenlijke maaltijden waren een feest en mede daardoor krijgt je gezondheid een flinke boost.
Er is zelfs nazorg in de vorm van (tegen relatief kleine betaling) meekrijgen naar huis van benodigde ayurvedische medicijnen, geweldig!

Paul
Jolanda schreef op 31 maart 2016 om 10:57 am
Hoi Rada,

Gisteren terug na 9 heerlijke dagen in Srishti, het Ayurveda Resort. Uitmuntend gegeten, verzorgd enz. én gezellig met de al aanwezige deelnemers. Dan ook nog 3,5 kilo afgevallen!! Wat wil je nog meer... en dat met 3x per dag lekker warm eten!! De kundigheid van de artsen heb ik dan nog niet eens genoemd.
Wat ben ik blij dat ik ben geweest. Natuurlijk had ik nog wel langer gewild, maar de vakantie is niet langer helaas.

Jolanda
Moniek schreef op 29 maart 2016 om 5:38 am
Rond de jaarwisseling was ik 10 dagen in Srishti (*Het resort in Zuid-India voor een Ayurvedische Detox kuur, pancha karma). We werden heerlijk met de taxi opgehaald bij ons hotel in Cochin.
En aangekomen in het rustig gelegen Sristhi kwam ik helemaal tot rust. Ik had niet speciaal medische klachten maar de aandacht van iedere dag een massage, yoga en de heerlijke maaltijden deden mij heel erg goed. Bij de balie kon je altijd terecht voor vragen en hulp bij het bestellen van een taxi en de tuin is wonderschoon, niet in het minst door de diverse vogels en eekhoorntjes die er te zien zijn. Kortom op alle fronten een super plek

Moniek
Jeannette schreef op 28 maart 2016 om 5:45 pm
Hoi Rada,
Ik vond het 2 heerlijke kwaliteitsweken in Shristi.
Ik had chronisch last van mijn keel en eczeem in mijn gezicht.
Na de gorgeldrank die trouwe Howlett mij iedere ochtend bracht, heb ik iedere ochtend gegorgeld en ik doe het thuis ook wanneer ik de pijn in mijn keel weer voel opkomen. Dr. Manilla heeft mij de poeder voor de gorgeldrank meegegeven. De eczeem in mijn gezicht is vrijwel helemaal verdwenen. Ik vond de yoga ’s morgens heerlijk en heb dit thuis nog een paar weken volgehouden maar helaas is daar het slob in gekomen. Wellicht wel weer een idee om het op te pakken.
Wat mij vooral zo is bijgebleven is de hartelijkheid, de betrokkenheid, de zorg en de vriendelijkheid van de medewerkers. Kortom; ik zou zo weer terug willen.

Lieve groet,
Jeannette
Marlies schreef op 28 maart 2016 om 2:48 pm
Srishti (het centrum in Zuid-India waar je Ayurvedisch kunt detoxen, Pancha Karma) zal ik me nog lang heugen: de prachtige huisjes, de lieve mensen, de heerlijke massages, alle dieren en de mooie tuin. Vooral het eten was waanzinnig en zo puur en vers! Een vakantie om bij te komen, te rusten, nieuwe inspiratie op te doen noem maar op!
Hartelijke groet,
Marlies
Jeroen schreef op 28 maart 2016 om 12:07 pm
Je kunt wel zien dat Rada vele jaren een grote keuken aangestuurd heeft: alle gerechten komen in no-time eruit rollen, wijn zijn de werkers, de soldaatjes, zij is de generaal, maar wel eentje die de hele tijd lacht.
Ali Duppen schreef op 27 maart 2016 om 4:30 pm
Hai Rada
Voor ons was alles op ayurvedisch gebied nieuw. we hebben het ervaren als een heel leuk en leerzaam weekend. Jij bent een heel inspirerende en entoisiaste kok. Door jou krijg je er er vanzelfsprekend plezier in. Wij vonden beiden sommige recepten heel lekker waarvan ik er deze afgelopen week al drie zelf heb gemaakt. Maar wij vonden niet alles lekker. Enkele gaan we misschien nooit meer koken. Maar wie weet. Zeg nooit, nooit. Inmiddels hebben we de nodige kruiden besteld bij Pit en Pit. Dus je ziet we kunnen aan de slag. Rada dank voor het gezellige weeken en je gaat zeker nog van ons horen Groet Dick en Ali
Ron & Chris schreef op 22 maart 2016 om 7:05 pm
Het weekend van 19 -20 maart 2016 zullen wij niet snel vergeten.
De Kookworkshop in Loenen was er een van veel leren onder leiding van een perfecte gastvrouw, die weet waarover ze praat.
De gerechten die wij met zijn allen hebben klaargemaakt waren in een woord verrukkelijk.
Inmiddels hebben wij thuis het eerste gerecht gemaakt en gelukkig smaakte het net zo als afgelopen weekend.

Een aanrader voor iedereen die vegetarisch wil koken en leren in een ontspannen sfeer.