Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
295 entries.
Marijke schreef op 13 maart 2016 om 8:22 am
Eerder volgde ik de basis workshop, nu de detox workshop. Allebei erg leuk! Rada is aanstekelijk enthousiast over de ayurvedische keuken en vertelt vooraf maar ook onder het koken allerlei handige weetjes. Na de (toch best copieuze) maaltijd voeld ik me zeer voldoen maar op geen enkele manier vol, zwaar of moe. Dus ja... Dat moesten we maar vaker doen. Dank je Rada.
Hannie Sas schreef op 9 maart 2016 om 1:56 pm
Ha Rada ,

De workshop was weer ontzettend leuk, gezellig maar vooral onzettende heerlijke hapjes sorry, ik bedoel verrukkekukkeluk gegeten wat een feest is het om op deze manier met elkaar te genieten .
Tot de volgende workshop want ik kan er geen genoeg van krijgen.
Warme groet ,
Hannie
Theo schreef op 9 maart 2016 om 12:11 pm
Hi Rada,
Wat een schitterende mooie lekkere spontane kookworkshops geef jij zeg!
Heb deze week al heel wat recepten uitgeprobeerd en eerlijk gezegd een fantastisch resultaat!
Het mooiste compliment van mijn jongste zoon (autisme pddnos) die al vanaf zijn 3e jaar zo goed als geen warme hap bij ons aan tafel eet,
Zijn reactie na alles geproefd en opgegeten te hebben zei hij,eindelijk kan mijn vader echt goed koken,een mooier compliment kun je toch niet krijgen!
Dat zegt toch genoeg over de kookworkshops die jij met liefde en veel plezier geeft,

Hartelijke warme groet van theo
Aad Swart schreef op 9 maart 2016 om 9:49 am
Beste Rada,

Wat heb je mij op een fantastische wijze laten kennis maken met jouw detox workshop! De gerechten waren heerlijk, de sfeer was ongedwongen en leuk. Dank je wel voor deze ervaring je ziet mij zeker weer terug bij een andere workshop.
Aafke de Geus Zijp schreef op 6 maart 2016 om 1:32 pm
Hallo Rada,
Langs deze weg een heel hartelijke \"dank je wel\" voor je inspirerende detox workshop. De gerechten waren verrassend en subliem van smaak. De reinigende nawerking was optimaal.
De verzorging van de producten en het begeleidende materiaal verdient een extra compliment.
Dat je ook nog \"nazorg\" geeft door vragen uit de groep te voeden met informatie na de cursus maakt zo\'n workshop bij jou compleet.
Tot ziens,
Aafke
Mirella schreef op 24 februari 2016 om 9:13 am
Hallo Rada,

Vrijdag ben ik terug gekomen uit India. Ik heb het er heerlijk gehad in het Ayurveda Srishti centrum. Wat een charmant resort en wat een lieve mensen en wat een heerlijk eten!

Mirella
Ramkhelawan schreef op 6 februari 2016 om 9:17 am
Vorig weekend heb ik de kookworkshop \'Een reis door India\' gedaan in Den Haag. Ik vond het een mooie ervaring en heb handige tips mee gekregen. Er hing ook een gezellige sfeer. Rada begeleidde de workshop op een professionele en fijne manier. Ze is enthousiast en het is duidelijk te merken dat ze veel kennis en ervaring heeft met (Ayur) Vedisch koken. We hebben met z\'n allen genoten van de heerlijke gerechten.
Rada, bedankt voor de mooie dag en alle tips en informatie.
Anja schreef op 19 januari 2016 om 1:52 pm
Ik heb ook 3 heerlijke weken in Zuid-India doorgebracht. De combinatie van heerlijke massage\'s, de uitgebalanceerde yogalessen, de heerlijke maaltijden bereid door de kok, die echt hele dagen bezig was om voor ons te koken en ons te verwennen, hebben mij dicht bij mezelf gebracht.
Ik vond ook de huisjes heel aangenaam. Alles was authentiek, niet overdreven luxe, maar je voelde je volledig verwend door zowel de staf, de therapeutes maar ook de cleaning ladies waren echte schatten. Niets was teveel en ze pasten zich prima aan ,aan onze westerse gewoonte\'s.
Ik vind het echt voor herhaling vatbaar. Als mijn leven het dit jaar toelaat, zou ik zomaar het einde van dit jaar weer gaan
Lieve groetjes, Anja.
Sabine schreef op 24 december 2015 om 9:18 am
Heerlijke dagen in Kerala/India gehad. En door de tips van Rada makkelijk te organiseren (visum, vlucht e.d). Ook voor mensen die weinig van Ayurveda weten is Sristhi Ayurvedic Clinic een heerlijke plek. Heel inspirerend, ontzettend aardige en zorgzame mensen en heerlijk eten! We hadden een prettig schema, fotograferen bij zonsopgang, yoga, ontbijt, ayurvedische behandeling, bv olie-massage, stoombad, even niks na de behandeling, lunchen en in de middag op pad in de omgeving, tot aan het diner. Het was een heerlijke week. Rada dank voor het delen van je ervaring.
Ragner schreef op 15 december 2015 om 12:37 pm
Je kent het wel, zo\'n sluimerende bucket-list-wens; van deze keuken zou ik wel eens meer willen weten, die dan weer naar de achtergrond gaat, al was het alleen maar om dat het best moeilijk is om iets goed te vinden.

En eindelijk bij Rada, omringt door een leergierige groep, een vinkje bij deze wens kunnen zetten. In mijn beeld belichaamd Rada niet alleen deze kookkunst, maar ook de onderliggende filosofie en liefde voor de (Ayur)vedische cultuur. Met sprankelende ogen, en ook ferme aanwijzingen en correcties hielp ze ons om tot een prachtig buffet te komen. Ze wilde het ons niet alleen laten ervaren, ruiken&proeven, maar ook goed leren.

Mijn complimenten tevens voor de snelle en goede communicatie (voor en erna) en aanvullende informatieverstrekking. Ik rol door van deze workshop naar de basiscursus. Ik heb er zin in.
Groet en dank,
Ragner
Werner schreef op 8 december 2015 om 3:00 pm
Lieve Rada

Een kort berichtje om je van harte te bedanken voor je hele fijne advies om een Pancha Karma kuur te doen in het Strishti Centrum in Kerala. Wat is dit mooi hier - ik ben helemaal verliefd geworden - op het resort, het dorpje, de behandelingen. Ik voel hoe mijn lichaam en geest genezen.
Veel liefs hier van dit mooie land

Werner
Jorien schreef op 5 december 2015 om 6:27 pm
Dank je wel Rada voor de felicitatie en voor het compliment! En ja, het was erg leuk om te doen. Ik ben samen met mijn partner de hele dag bezig geweest met koken. Er hing een heerlijke geur in de keuken en we waren best ontspannen aan het kokkerellen. Heel fijn dat de workshop nog zo vers in mijn geheugen zat. Ik was best tevreden met het resultaat (en mijn gasten ook!). Ik heb oa de gekruide rijst, pompoen chutney( iets te lang doorgekookt), spruiten/rodebiet in kokosmelk , panir, groenteballetjes, dahl en de puri gemaakt. Het lukte allemaal, smaakte goed, was lekker gekruid, ..ik had alleen meer moeten maken. Na 1 opschep ronde was het bijna allemaal op…
Rada, dank je wel voor je inspirerende workshop!, het heeft ervoor gezorgd dat ik het aandurfde om voor 25 mensen een Vedische maaltijd te bereiden. Ik zou het volgende week zo weer willen doen.

Ik houd je (website) in de gaten…wie weet zien we elkaar weer snel.
Hartelijke groeten,
Jorien
Riekie schreef op 1 december 2015 om 4:21 pm
29 november 2015 een heerlijk en gezellig kookmoment gehad in Lelystad.
Een fijne en sfeervolle plek om te zijn.
Rada bedankt voor je inspirerende lessen en leermomenten van de Vedische keuken.
Een veelheid aan recepten en uitleg zodat je er zo mee aan de slag kan.
Heb gelijk het kookboek gekocht waar mooie en duidelijke recepten instaan.
Vooral de filosofie achter deze vegetarische leer is top.

hartegroet, Riekie
Henneke schreef op 15 november 2015 om 10:14 am
Ik heb genoten van het kookweekend in Loenen. Gister de panir met spinazie erbij gemaakt en is goed gelukt.Rada dank voor alle goede tips en recepten. Over 2 weken naar India ik verheug me erg op.
Met jouw enthousiasme kan je haast niet anders dan Vedisch koken!
Dank Henneke
Christina schreef op 13 november 2015 om 6:23 pm
Een bewonderend woord voor deze nieuwe website. Prachtige inhoud en kleuren. Natuurlijk ook met enkele meer dan verrukkelijke recepten.
Bij Rada heb ik een Ayurvedische kookcursus gedaan in Lelystad (in Door\'s gastenverblijf op de Bronsweg) en het was een FEEST.
We kookten met z\'n allen, maar op recept en aanwijzingen van de meester: Rada. Van mijn leven heb nog niet ZÓ HEERLIJK GEGETEN. Echt! Ik kan iedereen \'t aanraden, volg gewoon een keer een cursus! Een verrijking voor je keuken!

Christina
Irene & Chris schreef op 13 november 2015 om 2:01 pm
Wij waren vorig weekend in Loenen, niet ver van onze eigen woonplaats. Tijdens deze twee daagse cursus kwamen wij in een heel andere wereld terecht van geuren, kleuren en smaaksensaties. Door alle wijze lessen, en de leuke “leermomenten” hebben we een heel ander kijk gekregen op het koken. Deze vedische kokkin heeft iedereen enthousiast gemaakt om heerlijk, gezond en in goed gezelschap van alle kruidige gerechten te genieten. Wij komen zeker terug en gaan dit weekend vedisch koken.
Maarten schreef op 11 november 2015 om 10:32 am
Hi Rada,

Ik ben erg enthousiast na dinsdag. Nog meer dan ik al was 🙂 Ik geloof sterk dat Vedisch koken inderdaad een van de gezondste eet-leefstijlen is die er bestaat. Flexibel om toe te passen op het unieke individu en universeel omdat het voor iedereen kan. Wat je beschreef over de clarity die je van gezond eten kan krijgen heb ik ook beide keren van Vedisch eten ervaren. Beide keren stond ik veel frisser op. Ik kan me voorstellen dat als de maaltijd nog meer aangepast is aan de dosha balans dat dit effect alleen maar groter wordt.

Maarten
Jane schreef op 3 november 2015 om 4:07 pm
Met een hele leuke groep mensen een heerlijke zuid-indiase maaltijd gemaakt. Zulke bijzondere dingen gemaakt die uiteindelijk helemaal niet zo lastig blijken.
En meteen de pure smaak te pakken.
Echt smullen en snel thuis weer aan de slag.
Niels schreef op 3 november 2015 om 8:32 am
Ik kreeg de cursus Zuid-Indiaas koken als verjaardagskado en ik heb veel geleerd en gesmuld.

Thanks Rada
Radha schreef op 2 november 2015 om 12:38 pm
Dag Rada,
Lekkere recepten leren kennen bij de workshop Zuid Indiaas koken. Ik zag de sopropo en okertjes op tafel en was helemaal gelukkig, eten zoals vroeger thuis dacht ik. Maar nee hoor, de recepten waren totaal anders. Ook heerlijk!
Dank voor de tips.
Groetjes,
Radha