Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
293 entries.
Margo Foppen schreef op 11 juni 2023 om 8:41 pm
Lieve Rada, Marianne en crew, Wat doen jullie de dingen toch met een grote aandacht, zorgvuldigheid en professionaliteit. In een heel ontspannen sfeer. Een combinatie waar ik echt heel erg van geniet en ook een combinatie die ik niet vaak op deze manier meemaak. Heel veel waardering hiervoor. Ik heb veel geleerd van de lezingen van Sylvia, genoten van de massages van Erna en vooral geleerd van het koken zelf en het ervaren van de maaltijden. Het was een hele nieuwe ervaring voor me om te voelen hoe voedsel mijn constitutie wel of niet in balans brengt. Dank voor deze ervaring, voor de begeleiding en jullie humor. Ben thuis aan de slag gegaan en leer elke keer weer. En dit alles met een heel gezellige groep mensen!
Ria Fortuin schreef op 15 mei 2023 om 12:39 pm
Lieve Rada,
Wat een geweldige kookworkshop.
Met zoveel liefde en enthousiasme deel je met ons jou kennis en gerechten.
Ik zou iedereen aanraden om deze workshop te gaan volgen.
Je smaakpappillen gaan alle kanten op, zoveel heerlijke kruiden.
De aarde, mensheid en de dieren zouden hier zo mee geholpen zijn.
Dankjewel voor deze prachtige ervaring.
Margo Foppen schreef op 3 mei 2023 om 4:15 pm
Lieve Rada, Marianne en crew,

Wat doen jullie de dingen toch met een grote aandacht, zorgvuldigheid en professionaliteit. In een heel ontspannen sfeer. Een combinatie waar ik echt heel erg van geniet en ook een combinatie die ik niet vaak op deze manier meemaak. Heel veel waardering hiervoor. Ik heb veel geleerd van de lezingen van Sylvia, genoten van de massages van Erna en vooral geleerd van het koken zelf en het ervaren van de maaltijden. Het was een hele nieuwe ervaring voor me om te voelen hoe voedsel mijn constitutie wel of niet in balans brengt. Dank voor deze ervaring, voor de begeleiding en jullie humor. Ben thuis aan de slag gegaan en leer elke keer weer. En dit alles met een heel gezellige groep mensen!
Karin schreef op 2 mei 2023 om 1:47 pm
Hoi lieve Rada en Marianne,

Wat een heerlijke midweek was dat! Ik heb genoten van de plek en de accommodatie en van alle deelnemers, maar vooral van jullie en hoe jullie alles hebben begeleid met rust en humor! Dank daarvoor.

En uiteraard heb ik genoten van al dat lekkere eten.

Thuis ben ik meteen aan de slag gegaan met 2 chutneys en de kruidenmixen. Ook de eerste vedische maaltijd is al gemaakt!

Toen de mail binnenkwam met de overzichten van alles wat we hebben gedaan met de bijbehorende recepten wilde ik liefst meteen wegrennen van mijn werk om weer te gaan koken.
En opvallend is, dat het eigenlijk niet heel moeilijk is allemaal, als je het principe een beetje begint te begrijpen!
Doen dit! Is een mooi cadeau aan jezelf én anderen.
Herma schreef op 2 mei 2023 om 1:45 pm
Dag Marianne,

Dank voor de enorme hoeveelheid nuttige informatie en vooral ook voor de gezellige en leerzame workshop op een prachtige plek.
Je bracht het op een ongedwongen, maar ook zorgvuldige wijze en stond ons prima bij in de keuken!
Ik kreeg er weer helemaal zin in en kan er echt mee verder, ga eerst maar eens de workshoprecepten leren, de rest komt vanzelf en wie weet zie je me verschijnen op weer een workshop,

Hartelijk dank nogmaals en warme groet.
Irma van Diepen schreef op 29 april 2023 om 4:46 pm
Lieve Rada en Marianne
Afgelopen week ben ik de ‘food heaven’ beland tijdens de kookweek in Limburg.
Wat heb ik veel geleerd van jullie maar ook van Erna, Sylvia en Renata én van mijn medecursisten.
Er was een heel bijzondere sfeer waarin iedereen elkaar in zijn of haar waarde liet en we met elkaar steeds magische maaltijden bereidden.
Ik kan echt iedereen die geïnteresseerd is in koken op een manier die goed is voor je lichaam en geest deze kookstudio aanraden.
Dank je wel voor jullie humor, wijze lessen en liefde voor eten
Lieve groeten van Irma
Wilma Hanskamp schreef op 14 april 2023 om 10:39 pm
Wat hebben Edward en ik genoten van de op maat gemaakte workshop voor onze vedische kookmiddag ook zondag 2 april jl.. En niet alleen wij maar ook de gasten die we hadden uitgenodigd. Een onvergetelijke en uitermate leerzame ervaring hebben jullie voor ons weten te creëren. Met als kers op de taart al die lekkere maaltijden die we samen hadden gemaakt! Heel erg bedankt aan jullie allemaal! Warme groet, Wilma
Yvon Verhoeven schreef op 14 april 2023 om 8:24 pm
Super super op alle fronten ontroerend zalige recepten die je ook gaat verorberen samen in stilte, magisch zo Fijn, en Raja is formidabel zichzelf en mega inspiratie Doen dus !!!! Ervaring voor je leven.
Hans schreef op 11 april 2023 om 3:00 pm
Plantaardig koken is voor de verstokte vleeseter een flinke uitdaging. Zo ervaar ik dat althans. Deze kookworkshop, die ik samen met mijn dochter deed, was een drempelverlagende ervaring en nodigt uit om thuis vaker uit de Vedische keuken te koken. Heel erg bedankt Marianne, voor deze mooie ervaring en erg lekkere gerechten! Een feest om ze te bereiden, en al helemaal om gezellig met de andere cursisten alle gerechten te proeven. Een regelrechte aanrader. Met de Koksklapper onder mijn arm ging ik met de nodige plannen naar huis.
Lycke schreef op 1 april 2023 om 5:55 pm
Zo fijn dat jullie ook naar Groningen komen! Heerlijk weekend gehad, gezellige groep en fijne recepten. Goede begeleiding & meekijk leermomentjes. Mijn persoonlijke hoogtepunt was leegraspen kokosnoot en hier een heerlijke kokoschutney van maken.
Jullie bezitten zoveel kennis dat het elke keer weer een feest is om mee te doen.
Er is zelfs een kookclubje opgericht om samen te oefenen. Top!
Chandra schreef op 21 maart 2023 om 9:12 pm
Zo eenvoudig, maar een complexe smaakbeleving voor het voeden van lichaam en geest. Een onvergetelijke ervaring.
Miriam Brugmans schreef op 6 maart 2023 om 12:15 pm
Gister de Ayurvedische basisworkshop gedaan. Na een korte duidelijke theoretische uitleg aan de slag met de recepten. Ik heb een chutney gemaakt en die was super geslaagd! Ondertussen ook bij de anderen meegekeken en alles zag er heerlijk uit en dat bleek ook zo te zijn. Doordat er zoveel verschillende dingen waren gemaakt, heb ik teveel gegeten, maar alles was met zorg gemaakt en dat proefde je. Marianne heeft ons goed begeleidt, dank daarvoor! We gaan er zeker verder mee!
Maaike schreef op 4 februari 2023 om 7:33 pm
29 januari de basis kookworkshop gevolgd, erg blij mee. Wat een leuke, leerzame, inspirerende middag was dat, met als afsluiter een heerlijke maaltijd. Een weekje later, heb ik mijn kruidenkast aangevuld, en ben volop bezig om deze recepten te maken. Met succes kan ik wel zeggen. Dank! 🙂
Tessa schreef op 18 januari 2023 om 10:28 pm
Lieve Rada en Leonie,
Het was een super leuke en inspirerende ayurvedische kookmiddag in Utrecht afgelopen zondag. Buiten regen en wind, binnen een warme ontvangst en prachtige workshop afgesloten met een heerlijke, door de deelnemers bereide maaltijd.
Rada, je enthousiasme en jarenlange ervaring is zo aanstekelijk dat ik inmiddels al 2 gerechten uit de klapper gemaakt heb. Het kruidendoosje is gevuld en de eerste paneer pronkte op ons bord vanavond!
Als ik nog wat meer geoefend heb kom ik graag nog eens terug.
Dank aan jullie beiden! Tessa
Angela schreef op 12 december 2022 om 10:23 pm
De workshop “Hemelse hapjes” was echt hemels. Heerlijke gerechten, kennis opgedaan (Rada is een Vedische encyclopedie in levende lijf), fijne contacten gelegd en uiteraard een leuke dag gehad. Ik raad het iedereen aan! Dankjullie wel 🙂
Esther schreef op 27 november 2022 om 8:02 pm
Het was een heelleuk, leerzaam en goed geregeld workshop met Silvia.
Goed gekookt met z’n allen en verrukkelijk gegeten.
Ik zou zeker aanraden om een workshop te ervaren. Tot de volgende keer 🙏
Judith Van Eijk schreef op 22 oktober 2022 om 8:25 pm
Beste Sylvia en Leonie,
Bij jullie de vegan ayurvedische workshop gevolgd. Het was een hele leuke, leerzame en lekkere middag! Veel praktische info en kan hiermee veel beter overweg met de boeken die ik al had, heel leuk!
Simone Koster schreef op 5 oktober 2022 om 9:06 pm
Genoten van een heerlijke kookweek op een prachtige locatie in Wijlre bij mij om de hoek. Het was een rijke cursus, zowel aan ervaringen, informatie en ontmoetingen als ook aan de massages/consulten die het helemaal rond maakten. Nu thuis lekker aan de slag met de recepten, hier en daar wat aangepast zodat mijn darmen er ook blij van worden 😉
Ik ga de vrouwenpower tijdens het koken missen, we hadden een mooie flow met elkaar!
Met dank aan allen en in het bijzonder aan Rada, Marianne, Silvia, Sylvia en Erna
Buitengewone Berghof groet van Simone
Maria Bonarius schreef op 3 oktober 2022 om 3:46 pm
Een midweek lang ingewijd en ondergedompeld in de magische wereld van de Vedische kookkunst; de kleuren en geuren en de smaken van de heerlijke gerechten - het was echt bijzonder. Daarnaast ook nog fijne massages, de yoga en de interessante lezingen over de ayurvedische leefstijl en voeding. Wat een compleet aanbod en met zoveel liefde gegeven. Goed voor de ziel! Het smaakt zeker naar meer. Dank je wel Rada, Marianne, Silvia, Sylvia en Erna!
Maria
Yvonne schreef op 30 september 2022 om 6:22 pm
Lieve Rada, Marianne,
Wat een heerlijke week hebben we gehad in de Hof van Brulle in het prachtige Limburgse Wijlre; het koken was super leuk om te doen; ik heb zoveel nieuwe inspiratie opgedaan waar ik -nu weer thuis- heel graag mee aan de slag ga. Ook heb ik genoten van de Ayurveda lezingen van Sylvia en de yoga lessen van Erna. Jullie hebben een topteam met elkaar en we hadden een top groep! Knuffel voor jullie en natuurlijk ook voor Rasta, die met haar bijzonder mooie vierpotige kalme & vrolijke energie de week voor mij compleet maakte.
We houden contact!
Veel liefs Yvonne